• Tanácsadás
  • Pályázatok
  • Projektötletek

Hírlevélre feliratkozás

Szolgáltatásaink

I. Pályázati konstrukció keresés

Amennyiben Önnek van egy projekt ötlete, azt megismerve megkeressük, azt a pályázati konstrukciót, amely kapcsolódni tud az Ön elképzeléseihez. Amennyiben már eldöntötte, hogy milyen pályázati konstrukcióban kíván indulni, ismertetjük ennek feltételeit. Ha az adott projekthez az ötlet felmerülésekor nincs  megfelelő pályázat, akkor díjmentesen tároljuk adatait, és megfelelő pályázati konstrukció megjelenésekor jelezni tudjuk Önnek.


II. Előminősítés, projekt tervezés


Az előminősítés az egyik legfontosabb folyamat. Ennek elvégzése rengeteg felesleges munkától és bosszúságtól kímél meg bennünket. Első lépésben megvizsgáljuk, hogy az adott vállalkozás jogosult-e indulni az adott pályázati konstrukcióban. Jogosultság esetén pedig a vállalkozás és a projekt mutatóit összevetjük az adott pályázati konstrukció kiválasztási kritériumaival.
Vállalkozásunk a legnépszerűbb konstrukciókhoz programozott előminősítő táblázatokat készített.
Az előminősítés 3 féle eredményt adhat. Vagy alkalmatlan a projekt, és nem érdemes vele többet foglalkozni. Vagy alkalmas és el lehet kezdeni a pályázati dokumentáció összeállítását. Ill. előfordulhat olyan is, hogy a minősítés eredménye ugyan alkalmatlan, de néhány apró kompromisszummal alkalmassá tehető (pl több új munkahely teremtés , több célterület megvalósításának vállalása stb.) 
A jól elvégzett előminősítés már megalapozza a pályázat sikerét.


III. A pályázati dokumentáció összeállítása.


Vállalkozásunk összegyűjt minden az interneten fellelhető adatot a vállalkozásról., majd csak ez után kér információkat a potenciális pályázótól. Célunk, hogy minél kevesebb munkát kelljen a megbízónknak az adatszolgáltatásra fordítani, csak azokra tudjon koncentrálni, amit máshonnan nem tudunk összegyűjteni. Adatszolgáltatás nélkül viszont nem tudunk pályázatot írni.

Az adatszolgáltatástól is megkíméljük, ha engedélyezi, hogy könyvelőjével, építészével, kivitelezőjével, szállítójával, stb.  közvetlenül vegyük fel a kapcsolatot.
Amennyiben Önnek nincs még árajánlata annak beszerzését is vállaljuk, továbbá vállaljuk, hogy a szállítója által küldött árajánlatot formailag átdolgozzuk, az árajánlatra vonatkozó tartalmi és formai követelmények szerint.

Az évek során kialakult kapcsolatrendszerünknek köszönhetően, építési projektekhez, tervezőt, kivitelezőt tudunk ajánlani.

Ingatlan vásárlással járó projektek esetén, ha nincs állandó ügyvédje, partneri körünkből ügyvédet tudunk ajánlani.

Amennyiben minden információ és adat rendelkezésre áll,  összeállítjuk a pályázati dokumentáció tartalmát és a benyújtási követelményeknek megfelelően  papíralapon vagy elektronikus formátumban elkészítjük úgy, hogy a megbízónak csak alá keljen írni a szükséges helyeken.

A pályázat elektronikus feltöltését,  postára adását vagy személyes benyújtását szintén elvégezzük.


IV. Nyomon követés


A pályázat benyújtása után a Közreműködő Szervezet minden pályázatot egy egyedi azonosító kóddal lát el, valamint egy jelszót küld ki hozzá. Ha ezt a jelszót átadja nekünk, mi az on-line pályázó tájékoztató felületen  folyamatosan figyeljük a pályázat státuszát, és időben tudjuk jelezni, hogy milyen események történtek. (Hiánypótlás kiírás, támogató döntés, kifizetés stb.)
Amennyiben bármit (hiánypótlást, tisztázó kérdést ) be kell nyújtani, azt mie elkészítjük és benyújtjuk.

V. Támogatási szerződéskötés


A támogatási szerződés kötéshez szükséges ügyintézést szintén vállaljuk.


VI. Előleg lehívása


Egyes támogatási konstrukciók esetén lehetőség van  előleg lehívására.  Amennyiben erre adottak a feltételek és igény van rá, az előleglehívási kérelmet elkésztjük, illetve a szükséges mellékleteket beszerzését intézzük.


VII. Projekt menedzsment, támogatás lehívás


A pályázat megnyerése még csak egy lehetőség (ígérvény)  a támogatásra. Közvetlenül pénzre ez úgy váltható, ha végrehajtjuk a projektet, valamint annak minden lépést szabályosan dokumentálunk az összes vonatkozó jogszabály (PTK, Számvitelei trv.) pontos betartása mellett.
Mi vállaljuk a pályázati projekt dokumentálásának felügyeletét, illetve az időközi és záró kifizetési kérelmek, valamint a záró projekt jelentés összeállítását. Ügyelünk arra, hogy a számlázások, kifizetések és a többi keletkezett dokumentum a megfelelő tartalommal és formában készüljön el, valamint az egyes dokumentumok ne kerüljenek ellentmondásba sem egymással , sem a támogatási szerződéssel.


VIII. Változás bejelentések, szerződés módosítások


Gyakran előfordul, hogy egy projektet a körülmények változása miatt másként kell végrehajtani, mint ahogyan azt  eltervezték.  Ilyen esetben a támogatási szerződés módosítására van szükség. Fontos, hogy minden változást dokumentáljuk (pl határidő módosítások) , mert ezeknek  a jelentésének az elmulasztása a támogatási szerződés megszegésének minősül.
Mi vállaljuk a szerződés módosítások és a változás bejelentések kezelését és ügyintézését is.


IX.  Utómunkák. Projektfenntartási jelentések


A projekt befejezésével és a támogatás kiutalásával  még nem fejeződik be a pályázati folyamat,  mert a támogatott  projekteknek 3-5 éves fenntartási kötelezettsége is van.  A fenntartási időszakban  évente jelentést kell benyújtani, amelyeknem elkészítését természetesen mi, az Ön adatszolgáltatása mellett elvégezzük.


X. Fellebbezések, kifogások


A pályázati döntések során néha a bírálók is tévednek, és jogos igényeket utasítanak el. Az ilyen esetekben van lehetőség a kiírások megfelelő pontjaira való hivatkozással kifogással élni.  Ugyan nem gyakori eset ez, de cégünk ért már el sikereket elutasító döntések kifogásolása során.


XI. Egyéb szolgáltatások


Vállalkozásunk  a pályázati tanácsadáson kívül vállal
  • stratégia tanácsadást,
  • szervezetfejlesztési tanácsadást
  • marketing tanácsadást.
  • hitelügyintézést
Forduljon hozzánk bizalommal !