Sikeresen pályáztunk

Alapítás - Cégtörténet

Alapítás – cégtörténet A FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. 1995. február 01-jén alakult, a több éves fémipari múlttal rendelkező 1993. november 24-én bejegyzett FLEX Épületgépészeti és Fémipari Közkereseti Társaság jogutódjaként. Társaságunk fémszerkezetek gyártásával, beépítésével, karbantartásával foglalkozik. Az átalakulást a Kkt. fejlődése és a gazdasági, jogszabályi háttér kedvező változásai tették lehetővé, illetve szükségessé. A vállalkozás a mai napig nyereséget termel, tevékenységi körünk és kapacitásunk folyamatosan növekszik. Működésünk alatt jó kapcsolatrendszert alakítottunk ki mind beszállítókkal, mind alvállalkozókkal egyaránt. Megrendelőink kivétel nélkül elégedettek voltak minőségi munkáinkkal. A cég mosonmagyaróvári székhelyű, munkáink jelentős része Mosonmagyaróváron van, de 100 km-es körzetben bárhol tevékenykedünk. 

A cég alapítói, ügyvezetői Szűcs Ferenc, Szűcs Róbert illetve Farkas Béla. A Társaság vezetésének hosszú távú célja, hogy tevékenységével, szolgáltatásával stabil piaci szereplője legyen a hazai fémiparnak. Ennek érdekében került bevezetésre a MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerint kialakított minőségirányítási rendszer is. A minőségirányítási rendszer kiépítésével célunk a külső elvárások hatékony kielégítése, a költségcsökkentés, a gazdaságosság növelése, a cég piaci versenyképességének javítása mellett egy korszerűbb társasági struktúra kialakítása, az információs rendszerünk javítása és a folyamatok minőségorientált fejlesztése. Stratégiai célunk a saját kivitelezői létszám növelése, stabilabb és fejlődő tudásszintű foglalkoztatottság elérése, ezzel egyidejűleg hozzájárulva a foglalkoztatottsági szint javításához. Saját beruházásban, valamint pályázati lehetőségek kihasználásával modern, hatékony, biztonságos munkagépek beszerezése folyamatosan történik. A kezdetektől tudatosan és célirányosan törekszünk az állandó fejlődésre, folyamatos fejlesztésre és partneri körünk legteljesebb kiszolgálására. Kiemelt fontosságúnak tartjuk a szakmunkás utánpótlást. Ennek érdekében 2008. júniustól ipari tanulók gyakorlati képzésében is részt veszünk. 

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamarával valamint a Hunyadi Mátyás Szakközép- és Szakiskolával szorosan együttműködve folyik a szakmunkásképzés a Kft-nél. A kiváló eredményeket elért tanulók képzéséért 2010. és 2014. évben Kamarai Szakképzési díjat kaptunk. A társaság sikeresen pályázott a kamara által választott vállalkozás minősítő védjegy elnyerésére. Ezáltal vállalatunk 2016-ban jogosult a védjegy használatára.

Tanusítvány

Cégünk a KAMARA által ajánlott vállalkozás.

Tevékenységi kör

 1. Fémszerkezetek gyártása, beépítése, karbantartása
 2. Acélszerkezetek gyártása,
 3. Fémtartályok gyártása,
 4. Gépek, berendezések karbantartása,
 5. Lemezdarabolás, Csőhajlítás,
 6. Tároló konténerek, siló tartályok gyártása,
 7. Acél csarnok szerkezetek,
 8. Pódiumok, lépcsők, korlátok, kapuk gyártása, (rozsdamentes anyagból is),
 9. Előtetők gyártása,
 10. Tartókonzolok, közvilágítási lámpafejek,
 11. Ipari berendezésekhez hangszigetelő falak gyártása… stb

Jelentősebb munkák

 1. Mosonmagyaróvári Timföldgyár által alkalmazott tárolóedények, tartályok, acélszerkezeti elemek gyártása, új beruházásoknál, felújításoknál közreműködés.
 2. Hegyeshalmi úton lévő OMV üzemanyag töltőállomás acélszerkezeti munkái.
 3. Lámpakarok, oszlop alapvasalatok.
 4. Rettig Hungary Kft. radiátor présgépek hangszigetelő burkolata.
 5. Veritas Kft., Darnóhús Kft. – rozsdamentes berendezések.
 6. Cooper Bussmann Kft.
 7. Bardusch Kft. – csarnokbővítés épületgépészeti munkák.
 8. Mercedes – Kecskemét, Audi – Győr gépkocsi alkatrész-tartó és tároló szerkezetek.
 9. Apua Kft.- látványtó gyalogos híd.
 10. Flex-Fény Kft – szerszámáruház bővítés lakatosszerkezeti munkáinak kivitelezése.

Gyártás

Referenciák