• Tanácsadás
  • Pályázatok
  • Projektötletek

Hírlevélre feliratkozás

Vállalkozásunk

Vállalkozásom a Szabó-Vasvári Tanácsadó Iroda Kft. már több mint 15 éves pályázatok írásával, kezelésével és pályázati projektmenedzseléssel foglalkozik. Az évek során közel 300 pályázatot nyújtottam be és ezek csaknem mindegyike el is nyerte a támogatást.  Ügyfeleim részére  több mint 5 milliárd forint támogatást sikerült elnyerni, és lehívni.  

iroda1.jpgSzékhelyünk és irodánk is Győrben található, de az orzság más régiókban is vállalunk munkát.

Ügyfeleink többsége a mikro- kis- és középvállalkozói rétegből kerül ki, de önkormányzatok részére is készítettünk már pályázatot.

Fő területünk a vállalkozásfejlesztési, beruházási, építési é,kutatás-fejlesztési és turisztikai  pályázatok elkészítése, de az energetikai, leader és a munkahely teremtő pályázatok terén is van tapasztalatunk.

Irodánk célja, hogy komplex szolgáltatást nyújtsunk megbízóink részére a teljes pályázati folyamat alatt. Mi nem csak megírjuk a pályázatot, hanem már azt megelőzően tanácsot nyújtunk a projekteknek  pályázati kiírásokhoz történő optimalizálásában, előminősítünk, felvesszük a kapcsolatot a beszállítókkal, segítünk az árajánlatok formai előírásoknak megfelelő elkészítésében. A pályázat elnyerését követően segítjük a támogatói szerződések elkészítését, ellenőrizzük a vállalkozói szerződések formai megfelelőségét, igény esetén el is készítjük azt, ellenőrizzük a számlák tartalmát, elkészítjük a változás bejelentéseket és támogatási szerződés módosításokat. Összeállítjuk a projekt előre haladási jelentéseket és kifizetési kérelmeket, illetve az utómunkában a projektfenntartási jelentések elkészítésében is részt veszünk, a teljes folyamat alatt képviseljük a partnereinket a Közreműködő Szervezetek felé. A pályázaton túl segítséget nyújtunk a projekt egyéb bonyolításában is, igény esetén segítünk az ajánlat kérésben, a  szállító, tervező kivitelező kiválasztásában is. Közvetlenül kapcsolatba lépünk partnerink szállítóival, hogy megbízóinknak ne kelljen belefolyni  az ajánlatok, szerződések, számlák és egyéb dokumentumok formai és tartalmi összeállításába. Közvetlenül konzultálunk  megbízóink könyvelőjével a pályázathoz kapcsolódó számviteli eljárásoról, az elkülönült könyvelésről, az aktiválásról  és az egyéb szükséges dokumentálásról.

Partneri kapcsolatban állunk ügyvédi irodákkal, hivatalos közbeszerzési tanácsadóval, valamint ingatlan közvetítő irodákkal, igény esetén az ő szolgáltatásaikat is közvetítjük.

.Vállalkozásunk tagja a patosz.jpg pályázati Projektmenedzserek Országos Szövetségének , és akreditált tanácsadó (regisztrációs szám : : ROP-VTSA-2013-1669)

Eloadas.jpg

Komplex szolgáltatásunk eredményességét bizonyítja, hogy nagyon sok elégedett, visszajáró ügyfelünk van, akik nem csak az újabb saját pályázataikat készíttetik velünk, hanem ismerőseiknek, partnereiknek is ajánlanak bennünket.  Referenciáink – nem teljes körűen – honlapunkon megtalálhatók. 

 alairas                                 

Szabó Zoltán                        
 ÜgyvezetőMM_logo.jpg