• Tanácsadás
  • Pályázatok
  • Projektötletek

Hírlevélre feliratkozás

Vállalkozásunk

Vállalkozásunk a Szabó-Vasvári Tanácsadó Iroda Kft. pályázatok írásával, kezelésével és pályázati projektmenedzseléssel foglalkozik.

iroda1.jpgSzékhelyünk és irodánk is Győrben található, de az orzság más régiókban is vállalunk munkát.

Ügyfeleink többsége a mikro- kis- és középvállalkozói rétegből kerül ki, de önkormányzatok részére is készítettünk már pályázatot.

Fő területünk a vállalkozásfejlesztési, beruházási, építési és kutatás-fejlesztési pályázatok elkészítése, de az energetikai, leader és a munkahely teremtő pályázatok terén is van tapasztalatunk.

Irodánk célja, hogy komplex szolgáltatást nyújtsunk megbízóink részére a teljes pályázati folyamat alatt. Mi nem csak megírjuk a pályázatot, hanem már azt megelőzően tanácsot nyújtunk a projekteknek  pályázati kiírásokhoz történő optimalizálásában, előminősítünk, felvesszük a kapcsolatot a beszállítókkal, segítünk az árajánlatok formai előírásoknak megfelelő elkészítésében. A pályázat elnyerését követően segítjük a támogatói szerződések elkészítését, ellenőrizzük a vállalkozói szerződések formai megfelelőségét, igény esetén el is készítjük azt, ellenőrizzük a számlák tartalmát, elkészítjük a változás bejelentéseket és támogatási szerződés módosításokat. Összeállítjuk a projekt előre haladási jelentéseket és kifizetési kérelmeket, illetve az utómunkában a projektfenntartási jelentések elkészítésében is részt veszünk, a teljes folyamat alatt képviseljük a partnereinket a Közreműködő Szervezetek felé. A pályázaton túl segítséget nyújtunk a projekt egyéb bonyolításában is, igény esetén segítünk az ajánlat kérésben, a  szállító, tervező kivitelező kiválasztásában is. Közvetlenül kapcsolatba lépünk partnerink szállítóival, hogy megbízóinknak ne kelljen belefolyni  az ajánlatok, szerződések, számlák és egyéb dokumentumok formai és tartalmi összeállításába. Közvetlenül konzultálunk  megbízóink könyvelőjével a pályázathoz kapcsolódó számviteli eljárásoról, az elkülönült könyvelésről, az aktiválásról  és az egyéb szükséges dokumentálásról.

Partneri kapcsolatban állunk ügyvédi irodákkal, hivatalos közbeszerzési tanácsadóval, valamint ingatlan közvetítő irodákkal, igény esetén az ő szolgáltatásaikat is közvetítjük.

Az elmúlt 5 évben közel 200 sikeres pályázat készült el közreműködésünkkel, amely segítségével mintegy 1 Mrd Forint támogatás került a hazai kisvállalkozókhoz.

Vállalkozásunk tagja a patosz.jpg pályázati Projektmenedzserek Országos Szövetségének , és akreditált tanácsadó (regisztrációs szám : : ROP-VTSA-2013-1669)

Eloadas.jpg

Komplex szolgáltatásunk eredményességét bizonyítja, hogy nagyon sok elégedett, visszajáró ügyfelünk van, akik nem csak az újabb saját pályázataikat készíttetik velünk, hanem ismerőseiknek, partnereiknek is ajánlanak bennünket.  Referenciáink – nem teljes körűen – honlapunkon megtalálhatók. 

 alairas                                 

Szabó Zoltán                        
 ÜgyvezetőMM_logo.jpg